Toast met paprika en makreel
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
- Snij de sneetjes brood elk in 4 driehoekjes.
- Meng 3 eetlepels olijfolie met 1 teentje knoflook en kwast de sneedjes brood hiermee in.
- Leg ze op een ovenrooster en bak ze in 10 minuten goudbruin en droog.
- Laat de sneedjes afkoelen.
- Dit kan eventueel een dag van tevoren, bewaar ze dan in een trommel.
- Stoof de paprikareepjes 20 minuten in 2 eetlepels olijfolie met de tomaatblokjes met vocht en wat zwarte peper.
- Laat ze afkoelen.
- Verdeel het makreelvlees in kleine stukjes en meng deze met de creme fraiche, peterselie (bewaar wat voor het garneren), citroensap en de rest van de knoflook.
- Bewaar de gestoofde paprika en het makreelmengsel tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Bereiding
- Verdeel de gestoofde paprika over de toastjes en schep op elk een lepel van het makreelmengsel.
- Maal er nog wat zwarte peper over en garneer de toastjes met peterselie.