Tapas van Aubergines en lam
Afdrukken E-mail
Waardering: / 4
SlechtZeer goed 
Tapas van aubergines en lam

Ingrediënten
4 kleine aubergines - 350 gram lamsgehakt - 1 ei - 1 gesnipperde ui - 3 teentjes knoflook - 1 eetlepel gehakte peterselie - 0,25 theelepel kaneel - 125 gram geraspte Manchego-kaas - 1,25 deciliter olijfolie - peper - zout

Bereiding
Spoel de aubergines af, snijd ze in de lengte doormidden en hol ze uit. Meng het gehakt met de ui, knoflook, kaneel, peterselie en zout en peper. Vul de aubergines met dit mengsel en bestrooi ze met de kaas. Verhit de olijfolie in een ovenschaal, leg de aubergines erin en zet de schaal, afgedekt met aluminiumfolie, in de op 200°C voorverwarmde oven. Bak de aubergines 40 minuten. Verwijder na 30 minuten het aluminiumfolie.